VTJ-ENGINEERING

 

 

A VTJ-ENGINEERING Kft.-t    1999 decemberében alakítottuk családi vállalkozásként.

A társaságunk kezdetben korszerű menedzsment rendszerek kiépítést vállalta az Észak-magyarországi régióban. Ennek keretében ISO 9001-es minőségirányítási rendszereket, ISO 14001-es környezetközpontú irányítási rendszereket, integrált irányítási rendszereket építettünk ki kis, közepes és nagyvállalatoknál.

Az évek előrehaladtával vállalkozásunk fokozatosan bővítette a szakmai hozzáértését, munkatársai különböző szaktanfolyamokat végeztek el, és ma már igen széles területen tudjuk segíteni a kis és közepes vállalkozásokat. Így – az előbbieken túl – élelmiszerbiztonsági rendszerek (HACCP, IFS, ISO 22000), munkabiztonsági (OHSAS 18001), információ-biztonsági rendszerek (BS7799, ISO 27001), orvostechnikai eszközökre vonatkozó rendszerek (ISO 13485), autóipari minőségirányítási rendszerek (ISO/TS 16949, VDA 6, QS 9000) és más irányítási rendszerek, integrált irányítási rendszerek kiépítésével is foglalkozunk. Számos társaságnak és szervezetnek nyújtottunk segítséget a textilipar, elektronikai ipar, gépipar, építőipar, élelmiszer-ipar, nyomdaipar, a járműipar, a katonai ipar, a kereskedelem, valamint egyéb szolgáltatások területén is.

A társaságunknak ma is meghatározó profiljai ezek a tevékenységek, amelyek mindeddig sikeres tanúsítással végződtek a megrendelőink legnagyobb megelégedettségére.

A cég vezetője Veres János villamosmérnök, számítástechnikai szakmérnök, mérnök-menedzser, aki Angliában bejegyzett Lead assessor/auditor-i képesítéssel rendelkezik és több, mint 12 éve épít ki minőségirányítási, környezetirányítási, autóipari, élelmiszeripari rendszereket. Ezen túl az orvostechnikai eszközök európai direktíváinak szakembere is. Nagy gyakorlata és tapasztalata van az ipar szinte minden területén.

A cégünk másik fő tevékenységi köre a pályázatírás.

Multiplikátor képesítéssel és minisztériumi regisztrációval rendelkező munkatársuk vezetésével számos hazai és Európai Uniós támogatású pályázatot állítottunk össze főleg kis és középvállalkozások számára. A sikeres pályázatok eredményeképpen segítségünkkel ez a szektor hozzájuthatott különböző támogatási forrásokhoz. Szakértőink – képesítésük és gyakorlatuk alapján - ismerik a pályázatokkal kapcsolatos tevékenységeket, követelményeket és feladatokat. Több pályázat esetén a pályázati projekt teljes menedzselését is elvállalta társaságunk.

Cégünk korszerű információtechnológiát alkalmaz, melynek segítségével nem akadály akár távoli helyszínen működő vállalkozások menedzsmentrendszerének rugalmas kiépítése is. Természetesen a helyzetelemzés, a rendszerépítés a tanúsítás idején személyes irányítással végezzük feladatainkat.

Irodánk Eger belvárosában található, ahol kellemes, nyugodt körülmények között tudjuk fogadni partnereinket, eszközparkunk alkalmas valamennyi elvállat feladat teljesítésre.

A VTJ-Engineering Kft. tanácsadó társaság ISO 9001:2000 szabvány követelményeinek megfelelően végzi tevékenységét, rendelkezik tanúsítással (SGS HU04/0600) a menedzsment rendszerek kiépítésére, mérnöki tanácsadásra, pályázatok írására, projektek menedzselésére.